SENDINGENE PÅ INTERNETT :Forsiden

Sendeplan

Ansatte

MarkedsAvd.

Markedsnytt

Stillinger

Kontakt oss

Logo

Litt historikk

 
 


Adressa.no gir deg nyhetene

TRAFIKKMAGASINET

Sendeskjema
Trafikkmagasinet sendes fra 16. januar til 5. juni og 28. august til 18. desember. Programmet sendes på tirsdager i oddetallsuker (ekskl. påskeuka). Det blir 10 programmer på våren og 9 på høsten. Sendeukene er 3, 5, 7, 9, 11, 13, 17, 19, 21, 23, 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49

Overordnet
Programmet har en informasjons- og en underholdningsakse. Vi vektlegger de samfunns- og privatøkonomiske sidene.Trafikk er et viktig samfunnstema. Vi er bilist, syklist, fotgjenger og kollektivtrafikant. Reise- og bilutgifter er en stor utgiftspost for mange. Bilen er både en glede og en problemskaper (ulykker o.l.).

Innhold
Det er flere innslag i hvert magasin med en miks av faste elementer og aktuelle tema. Av faste innslag/miniserier er det denne våren bilen min med bilentusiaster som står i høysetet. Andre tema som er under vurdering er veien til førerkortet og et bilmekanikerkurs.

Aktuelle tema
ut over våren vil være: barn og trafikk: sikring av barn i bil, er skolevegen trygg, sykkelbyen Trondheim, alternativt bilhold, EU-kontroll, vårens nye biler, gode råd til bruktbilkjøpere og andre tema som aktualiseres undervegs.


TVTrøndelag AS, Fjordgata 1, 7010 TRONDHEIM, tlf.: 73 92 40 40
oppdatert av Ole Anders Dahle, © 2001


PROGRAM


NYHETENE

TVTrøndelag følger det som skjer. Lokale nyheter fra
distriktet vårt er alltid viktigst.ROSENBORG


TVTrøndelag følger RBK gjennom hele sesongen.


FREDAGFREDAG

Direktesendt helgevorspiel.


TRAFIKKMAGASINET

Annenhver tirsdag setter TVTrøndelag søkelys på det som skjer i trafikken. Dette er et viktig samfunnstema. Nye veier, trafikksikkerhet, kollektivtrafikk og kjøretøy finner du mye om i dette spesialmagasinet.