Tips oss !
02270
 
Uke
Ma
Ti
On
To
Fr
1
       
6
7
2
9
3
 
 
TVT på nett
 
 
Blinksider
 
 
Programmer
 
 
Om TvTrøndelag
 
 
Markedsavd
 
 
Lokale Nyheter


Les de siste
nyhetene på Adressa.no


Verdalingen
 
Redaktør

 

 


Trafikkmagasinet er en stor suksess på TVTrøndelag. Spennende program gir mange seere.


Annenhver tirsdag setter TVTrøndelag søkelys på det som skjer i trafikken. Nye veier, trafikksikkerhet, kollektivtrafikk og kjøretøy er noe av det vi byr på.

Hvert program er på ca. 6 minutter og sendes i magasindelen mellom nyhetene og været. Det er gjerne flere dagsaktuelle innslag i hvert magasin med tema som barn og trafikk, sikring av barn i bil, er skolevegen trygg, sykkelbyen Trondheim, alternativt bilhold, EU-kontroll, vårens nye biler, gode råd til bruktbilkjøpere osv.

Programmene sendes fra januar til desember med en kort sendepause midt på sommeren. (Uke 3 – 25 og Uke 35 – 51). Det er planlagt 11 programmer på våren og 9 til høsten.

Programmene har en informasjons- og en underholdningsakse. Dette innebærer at vi berører er både bilen som glede- og problemskaper . Vi skal vektlegge både de samfunns- og privatøkonomiske sidene ved trafikk. Trafikk er et viktig samfunnstema hvor vi har ulike roller på forskjellig tidspunkt. Vi kan i løpet av en dag være bilist, syklist, fotgjenger og kollektivtrafikant.

Tall hentet fra våre seermålinger hos Norfakta viser at TVTrøndelags publikum er mer enn normalt interessert i bil- og trafikkstoff. Figuren nedenfor viser at våre mest lojale seere også er de som er mest interesserte i dette stoffområdet. Trafikkmagasinet bidrar dermed til å trekke seere til TVTrøndelag. I tillegg er dette en interessant målgruppe for mange annonsører.


 
Annonsører

Velkommen til vassfjellet skisenter

Melhusbanken


El-spesialisten !


 
TVTrøndelag AS, Industriveien 13, HEIMDAL, tlf.: 93 42 68 02. Nettstedet er utviklet av W e b k o m p @ n i e t , © 2003