Tips oss !
02270
 
Uke
Ma
Ti
On
To
Fr
1
       
6
7
2
9
3
 
 
TVT på nett
 
 
Blinksider
 
 
Programmer
 
 
Om TvTrøndelag
 
 
Markedsavd
 
 
Lokale Nyheter


Les de siste
nyhetene på Adressa.no


Verdalingen
 
Redaktør

 
TVTRØNDELAG BLIR RØD!

TVTrøndelag vil fra mandag 3. mars fremstå i helt ny innpakning. Sammen med TVNorge vil vi få ny rød logo – og ny innpakning og identitet rundt våre programmer.

Vi ønsker å ta eierskap til fargen rød, sier administrerende direktør Morten Aass i TVNorge. Vi ønsker å bli mer tydelig, og har hatt en stor prosess i gang internt for å få dette til nå som også TVNorge Oslo (lokalTV for hovedstaden) er en realitet mandag 3. mars. Vi ga fra oss for mange og tvetydige signaler. Når vi spurte folk om de kjente igjen logoen vår, visste nesten hele Norges befolkning at det var snakk om TVNorge, men folk visste likevel ikke hva kanalen stod for, sier TVNorge-sjef Morten Aass. Med denne prosessen, med denne nye identiteten føler vi at vi har et utmerket utgangspunkt for det videre arbeidet som må gjøres, sier han.

Bokstaven N er fortsatt med. Men nå ligger en hvit N på en rød kvadrat. Den avlange bokstaven forsvinner og fargevalget er ikke tilfeldig. Rødt setter i gang veldig mange følelser. Det kan være mer aggressivt, men det kan også bety kjærlighet. Vi ønsker å ta eierskap til fargen rød på skjermen, sier Morten Aass.

90 minutter lokalt og riks
Dette er den mest spennende delen i TVTrøndelags planer for året 2003. Det 90 minutter lange aktualitetsvinduet vil fremstå som en helhet for seerne.

Sendingen kl. 17:30 – lokal produksjon over samme lest som den som er kjent i dag. Det vil inneholde siste nytt, aktuelle magasin­innslag, spesial­magasiner, sport og vær.

Klokken 18:00 går vi direkte over i riksnytt fra TVNorge som lages i Oslo med både nasjonale og internasjonale nyheter. TVTrøndelag skal daglig levere et nyhetsinnslag til denne sendingen.

Kl. 18:15 går vi over i Bymagasinet. Magasinet vil bestå av innslag laget i de fire storbyene Trondheim, Kristiansand, Bergen og Stavanger. Innslagene vil være reportasjeblikk på ulike mykere nyhetssaker fra landets fem største byer. Magasinet vil bli ledet fra Oslo og dels fra de ulike deltakende byene. TVTrøndelag skal bidra i dette magasinet hver dag.

18:30: Dette blir den andre daglige ettermiddags­sendingen fra TVTrøndelag. På vesentlige punkter vil den bli annerledes enn sendingen en time tidligere.

23:15: Siste sending kommer i de siste 45 minuttene før midnatt.
 

 

 

 
TVTrøndelag AS, Industriveien 13, HEIMDAL, tlf.: 93 42 68 02. Nettstedet er utviklet av W e b k o m p @ n i e t , © 2003