Halvor Odd Rune Nina

FredagFredag: 23.02.2001

Denne fredagen skal vi på karneval, og får bevis for at det går ganske hett for seg i Trondheim selv om det er midt i vinterferien… Vi dropper innom byens cafèer og kaffebarer, på jakt etter ekte god svart kaffe! Som alltid har vi utelivsguide og kinonyheter, samt Trondheim tøffeste husband.


FredagFredag: 16.02.2001

Gjør klar for knallharde slag og utspekulerte spark. FredagFredag tar pulsen på utøverne foran kveldens kampsportshow i Olavshallen, og vår utegående reporter utfordrer norges beste kvinnelige jijutsu- utøver til kamp. To meget patetiske herrer gjester studio, og det blir glimt fra en spektakulær teaterforestilling på Avant Garden.


Fredag Fredag: 09.02.2001

Europas største radiokanal, NRJ, har inntatt Trondheim. Vi har vært på den lokale feiringen av NRJ- awards, der blant annat poprock- kometene D`Lay spilte tidligere denne uka. Mer prisutdeling: Natt og Dag deler ut Trondheimsprisen 2000 på søndag, redaktøren er vår gjest. FredagFredag har også møtt Rita Kvist, hovedpersonen i ukas desidert mest omtalte film: Lime.


Fredag Fredag: 02.02.2001

Riverdance,Filmproduksjon, og hiphop….vi har fulgt prøvene til Ungdommens Kuløturmønstring på ISAK, og der kryr det av ville påfunn. I tillegg kan det bli noen skal friske teatersprell, når FredagFredag improviserer teatersport på direkten. Briskeby skulle være helgas happening, men måtte dessverre avlyse. Vi tilbyr ei slags erstatning når Pspiker goes Briskeby, og drar sin laidbacke versjon av «Propaganda».


Fredag Fredag: 26.01.2001

«Latino, hip hop og Rock- mulighetene er mange denne helga. FredagFredag sjekker ut Latinoklubbene her i byen, og vi får celebert latinobesøk i studio. Det blir også et møte med norges hiphopelite. De samles til konsert på Samfundet, men først spiller de for oss. Det skjer midt i byen, overført direkte i FredagFredag. Ellers; kinopremierer, kulturguide, konkurranse, og Pspiker.


Fredag Fredag: 19.01.2001

Datanerdene inntar Trondheimsuteliv. Vi gjestet byens første internettcafè, og sendte direkte fra et tredagers Dataparty. Samfundet sesongåpnet, med hvitevareknusing i Storsalen. Christopher Schau og resten av Hurra Torpedo varmet imiflertid opp med å gå amok i FredagFredag- studio. Hvitevarer for en liten formue ble smashet på direkten, alt akkompagnert av husbandet Pspiker.


Fredag Fredag : 12.01.2001

Sesongpremieren på TVTrøndelag startet med å oppsummere år 2000, samt å spekulere i hva som bli «in i 2001». Trendforsker Espen Freng fortalte oss at 80- tallet for alvor er tilbake, noe som blant annet illustreres med rockelegendene DumDumBoys sin nye samleplate. Sola mimret, og Pspiker rev igang tidenes partylåt; «Splitter Pine». Vi var også på UT- awards, kåringen av Trondheims beste og verste i fjor. Moro for oss var det at også FredagFredag fikk oppmerksomhet der; Nina fikk pris som årets TV- gjennombrudd, og leserne av UT- magasinet kåret oss til 5. beste TV- program i 2000. Tusen takk!


SESONGEN 2000:

Fredag Fredag : 22.12.2000

FredagFredag tar juleferie men en kvalmende høy julestemningsfaktor. Are Sende Osen og Odin Jensenius skal ha romjulssendinger på p3 i jula, men først gjester de selvsagt fredagfredag-studio, for å dele sine juleplaner med oss. Pspiker er også i julestemning, og hvem spiller vel jula bedre inn enn de skranglete gutta fra Trondheims verste strøk? Vi ønsker alle seere god jul, og velkommen tilbake i 2001; vi er ihvertfall her.


Fredag Fredag : 15.12.2000

Kunst, pop, ekstremsport. Trondheim kryr av initiativ- og byen er full av unge på vei frem. FredagFredag møter landets tøffeste snowboarddame, vi besøke kunstakademiets åpne dag (du vil knapt tro hva som er kunst for tida), dessuten stiller vi selvfølgelig med kinonytt, konkurranse og utelivsguide. Trondheims mest lovende artist spiller hos oss i kveld. sammen med bandet som en gang i tida var lovende; Pspiker.Fredag Fredag : 08.12.2000

FredagFredag tar pulsen på et stadig ekspanderende uteliv; bare denne uka åpnet to ny konsepter; den crazy klubben Popcorn, og gotisk-inspirerte Dark City. RBK- spiller Christer Basma stiller opp i studio for å fortelle hvilke utesteder du kan treffe Rosenborgspillerne i jula, mens Ulf Risenes trøster utslåtte RBKère (tapte 1-3 for alaves i går…), med en vakker og akustisk versjon av den jule Rosenborgsangen. Og; Trøndelag Teaters rå og moderne Per Gynt- versjon har premiere i helgen- vi sender direkte fra sminkerommet minutter før generalprøven.


Fredag Fredag : 01.12.2000

Vill vest når Thomas Giertsen inntok studio 2! Ingen brydde seg så lite om FredagFredags stramme tidsskjema som Thomas…. En naken utelivsreporter prøvde å komme tettere innpå håndballjentene foran helgas Netcom Cup, mens Pspiker leverte sin mollstemte versjon av «Jeg gikk meg over sjø og land» (Europe remix).


Fredag Fredag : 24.11.2000

Rune Andersen ligner fremdeles ikke grisen, og nå tar han med seg sitt kritikerroste StandUp-show til Trondheim. Vi møter også den sensuelle og eksotiske Gørild Mauseth som i disse dager er i byen for å reklamere for sin nyeste film, «Og nettene er lange». Play Station 2 er kommet, og FredagFredag tester selvfølgelig ut årets garantert mest attraktive julegave. Vi forventer skranglerock , sensuell vokal og lav gitarføring når Sola, Morten, Jostein, Even og Ulla inntar studio 2 på TV Trøndelag. Vi lover en sending tettpakket med kjendiser, effektiv underholdning og ikke minst en ultimat utelivsguide!


Fredag Fredag : 17.11.2000

Hele denne uka har unge lokale designere preget utestedet Blæst under vignetten ESPACE. Fredag toppes det hele med en ekslusiv motevisning, og vår reporter viser haute cotyre på direkten…… Husbandet Pspiker har ikke siste skrik innen designerklær, men garanterer kvalitetsbevisst skrik og skrangling i studio. De får selskap av rockedinosaurene RagaRockers og det fremadstormende technobande Oscillate.Fredag Fredag : 10.11.2000

FredagFredag tar musikkmiljøet i byen på alvor. Vi er tilstede på demokonkurranse på Samfundet, og en av Trondheims mest kjente musikkskikkelser diskuterer ståa i byens musikkliv. Vårt eget bidrag til musikkfloraen er husbandet Pspiker, som også denne gang byr på rocka heismusikk. Selvsagt oppdaterer vi deg også på kultur- og utelivstilbud, og tar for oss ferske kinofilmer.

 Utelivsjungel

 Din helg

 Kinopremierer

 Mobil Effekter

 Konkurransen

 

Fredag Fredag sponses av:

–>

Oppdatert av Dahleweb, © 2001