Tips oss !
02270
 
Uke
Ma
Ti
On
To
Fr
1
       
6
7
2
9
3
 
 
TVT på nett
 
 
Blinksider
 
 
Programmer
 
 
Om TvTrøndelag
 
 
Markedsavd
 
 
Lokale Nyheter


Les de siste
nyhetene på Adressa.no


Verdalingen
 
Redaktør

 

 
Nr 1 2003 (Mars)
– tett og nært

Norges største lokal-TV stasjon
Seermålingen fra Norsk Gallup Institutt pr. februar 2003 viser at TVTrøndelag hadde en gjennomsnittlig daglig seeroppslutning på 16% siste år. Dette tilsvarer 38.000 daglige seere. Det er den høyeste seeroppslutningen som noen sinne er målt for TVTrøndelag i løpet av en 12 måneders periode. Dette gjør TVTrøndelag til Norges største lokal-TV stasjon. Dette gjør oss både stolte og ydmyke.

Det er vanskelig å peke på enkle forklaringer til fremgangen. Årsaken til seerfremgang er sannsynligvis satsingen på kontinuerlige endringer. I tillegg er det skjedd en rekke endringer i løpet av det siste året. Noe av det som har skjedd er; femårs jubileet, morgen-TV, økt nyhetssatsing, Bybrannen og omlegging av sendetidene.

Vellykket omlegging av sendetidene
Også februar-målingen fra Norfakta viser at omleggingen av sendetidene er gått bra. Flyttingen fra kl. 19:30 til kl. 18:30 er godt kjent og den nye sendingen kl. 18:30 er mye benyttet. Det var i februar 2003 31% som kjente til at vi sender kl. 18:30. Dette er mer enn det vi målte på 19:30 sendingen for to år siden. Seks uker etter sendeomleggingen, var det en firedel av seerne som hadde begynt å benytte 18:30-sendingen. Det var litt færre enn de som tidligere benyttet seg av 19:30- sendingen.

90 minutter lokalt og riks
Den største nyheten fra årsskiftet var det 90 minutter lange aktualitetsvinduet som fremstår som en helhet for seerne. Sendingen starter kl. 17:30. Den er lokalt produsert og inneholder siste nytt, aktuelle magasininnslag, spesial­magasiner, sport og vær. Klokken 18:00 går vi direkte over i riksnytt fra TVNorge som lages i Oslo med både nasjonale og internasjonale nyheter. Etter værmeldingen går vi kl. 18:17 over i Bymagasinet, som inneholder mykere nyhetssaker fra landets største byer. Kl. 18:30 kommer den andre lokale ettermiddagssendingen.

Ny logo og design
TVTrøndelag er blitt rød. Mandag 3. mars fremsto TVTrøndelag i en helt ny innpakning. Sammen med TVNorge har vi fått ny rød logo, ny innpakning og identitet rundt våre programmer. I tillegg ble "Bymagasinet" lansert.

Vi ønsker sammen med TVNorge å ta eierskap til fargen rød. Fargevalget er ikke tilfeldig. Rødt setter i gang veldig mange følelser. Det kan være mer aggressivt, men det kan også bety kjærlighet. Vi ønsker å bli mer tydelig. Med den nye identiteten føler vi at vi har et utmerket utgangspunkt for det videre arbeidet.

Tett på RBK i 2003
TVTrøndelag følger RBK med egne magasin gjennom hele sesongen. I år fyrer vi opp med en fem episoder lang RBK-dokumentar i uke 15 (7.- 11. april), altså i dagene før første seriekamp. Vårt RBK-team med Odd Rune Wolden og Halvor Hoem vil i en måned før seriestart fotfølge RBK i sesongoppkjøringen. I uke 13 følger TVT-teamet RBKs treningsleir i Amsterdam. Dokumentarserien kan du se på TVTrøndelag fra mandag 7.april.

Reklamefilmens dag
TVTrøndelag arrangerer reklamefilmens dag fredag 25. april 2003. Seminaret omhandler merkevarebygging, stegene i produksjonsprosessen, kritiske suksessfaktorer og noen av de tabber man bør unngå.

Formålet er å gi annonsører, produsenter og reklamebyrå samt markedskonsulenter, reklamefilmprodusenter, filmfotografer, markedsansvarlige i lokal-TV en praktisk innføring i reklamefilmproduksjon. Seminaret vil foregå på Nova Kino og koster kr 850,- inklusiv lunsj. Påmeldingsfrist: 2. april 2003.

To tidløse lover om markedsføring
Det er bedre å være først i bevisstheten enn først på markedet. Markedsføring er ikke en kamp om produkter, men en kamp om oppfatninger.

 
TVTrøndelag AS, Industriveien 13, HEIMDAL, tlf.: 93 42 68 02. Nettstedet er utviklet av W e b k o m p @ n i e t , © 2003