Tips oss !
02270
 
Uke
Ma
Ti
On
To
Fr
1
       
6
7
2
9
3
 
 
TVT på nett
 
 
Blinksider
 
 
Programmer
 
 
Om TvTrøndelag
 
 
Markedsavd
 
 
Lokale Nyheter


Les de siste
nyhetene på Adressa.no


Verdalingen
 
Redaktør

 

Nr 4 2002 (Seertall)
– tett og nært

TVTrøndelag rammet av streik

Landsstyret i Norsk Journalistlag vedtok i natt å ta sine medlemmer i aviser, ukepresse, lokalfjernsyn og digitale medier ut i streik med umiddelbar virkning.

Norsk Journalistlag har varslet plassfratredelse i 112 avisbedrifter, 15 lokalfjernsynsselskap og 3 bedrifter innenfor digitale medier. Streiken omfatter 3.343 NJ-medlemmer.

 

Det store flertall av de redaksjonelle medarbeiderne i TVTrøndelag er tilsluttet Norsk Journalistlag. Dette gjelder også de tekniske medarbeiderne. Dette gjør det umulig å få sendingene på lufta så lenge streiken varer. Dette gjelder også reklamen.

Vi vil ta kontakt med alle annonsører som skulle gjennomført reklamekampanjer i streikeperioden og avtale kompensasjon for de som blir rammet.

Konflikten dreier seg i hovedsak om journalistenes ferieordning. Journalistene har fått tilbud om samme ferieordning som øvrige grupper i samfunnet. Dette har journalistene takket nei til.

 
TVTrøndelag AS, Industriveien 13, HEIMDAL, tlf.: 93 42 68 02. Nettstedet er utviklet av W e b k o m p @ n i e t , © 2003