SENDINGENE PÅ INTERNETT :Forsiden

Sendeplan

Ansatte

MarkedsAvd.

Markedsnytt

Stillinger

Kontakt oss

Logo

Litt historikk

 
 


Adressa.no gir deg nyhetene 
  
FREDAGFREDAG- FINALE!
Fjellevettregler for bypåske, gigantgrøsser og et historisk husband..
Forbered deg på en grandios sesongavslutning.
Les mer på
FredagFredag – sidene..


TIDLIG TRØNDELAG 
Vi er i gang med våre frokost-TV sendinger; det betyr at du hver morgen kan stå opp til ferske nyheter, sport, veg- og værmelding. Les mer her
TVTrøndelag med konsesjon til 2010 
Statens medieforvaltning har tildelt TV Trøndelag konsesjon for Lokal TV i
Sør-Trøndealg, Stjørdal og Meråker fra januar neste år og syv år frem til
2010.


Seriefesten på Lerkendal ble utsattRBK KLAR FOR 2002
Rosenborg er full gang med oppkjøringen til ny sesong. Les om TVTrøndelags fyldige fotballdekning i 2002 på våre RBK – sider.

Sendingene på Nett!
Visste du at du kan se TV-Trøndelag sine sendinger på internett med bilde og lyd!

Det eneste du trenger er en plug-in som heter realplayer som også kan hentes på internett. Ved å benytte deg av hurtigmenyen som du finner øverst på alle TV-Trøndelags sider kan du velge ukedag for de sendingene du er interessert i.

  

TVTrøndelag har konsesjon for å drive reklamefinansiert lokalfjernsyn i Sør-Trøndelag fylke, Meråker og Stjørdal. Stasjonen har 30.500 daglige og 110.000 ukentlige seere. TVTrøndelag er en av Norges to største lokal-TV stasjoner og fylkets nest største lokale reklamemedium. Stasjonen har 24 fast ansatte hvorav 15 er redaksjonelle medarbeidere. Nyheter, magasin og sport er de kraftigste satsingsområdene. Stasjonen samarbeider med 20 andre lokale TV-stasjoner og TVNorge. Adresseavisen er hovedaksjonær med 99% av aksjene.
 


PROGRAM


NYHETENE

TVTrøndelag følger det som skjer. Lokale nyheter fra
distriktet vårt er alltid viktigst.ROSENBORG


TVTrøndelag følger RBK gjennom hele sesongen.


FREDAGFREDAG

Direktesendt helgevorspiel.


TRAFIKKMAGASINET

Annenhver tirsdag setter TVTrøndelag søkelys på det som skjer i trafikken. Dette er et viktig samfunnstema. Nye veier, trafikksikkerhet, kollektivtrafikk og kjøretøy finner du mye om i dette spesialmagasinet.


 

Tv Trøndelag er redigert på uavhengig grunnlag, i henhold til de prinsipper som er nedfelt i Redaktørplakaten, og i norske mediers etiske normer slik de er uttrykt i Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten. Ansvarlig redaktør står etisk og rettslig ansvarlig for det redigerte innhold, overfor medienes selvjustis (Pressens Faglige Utvalg) og overfor lov og domstol. Dersom noen reagerer på innholdet oppfordres de til å ta kontakt med ansvarlig redaktør.  

Ansvarlig redaktør: Torbjørn Grøtte

TVTrøndelag AS, Fjordgata 1, 7010 TRONDHEIM, tlf.: 73 92 40 40
oppdatert av Ole Anders Dahle, © 2001