Hovedside
 
Sesongen 2002
 
 
Tabeller:
 
 
Linker
 
 
Annonser:


Adressa.no gir deg nyhetene


 
 

 

 Gammelt nytt

Av Odd Rune Wolden og Halvor Hoem


IKKE TØFFE NOK!
Bent Skammelsrud og de øvrige RBK- erne tok selvkritikk etter den svake innstasen mot Odd Grenland. Vi spilte ikke godt nok sammen sa en tydelig skuffet Skammelsrud til TVTrøndelag etter kampen. Nå har Molde og Lillestrøm fått et viktig forsprang, men vi kommer tilbake allerede mot Viking, lover midtbaneveteranen.

Foto: TvTrøndelag


INGEN ØNSKEDEBUT
Azar Karadas fikk ingen lett debut som midtspiss på et tafatt og vårdøsig RBK-lag.
-Odd lå lavt og var gode, noe som ikke gjorde jobben lett. Jeg kunne kanskje ha gjort mer ut av et par muligheter, men det var veldig tungt i dag, sa en skuffet Karadas. Midtspissen, som i utgangspunktet var kjøpt inn som midtstopper, fikk likevel godkjent av trener Eggen: -Ingen toppkamp av ham heller, men Azar har gode utviklingsmuligheter som spiss.

Foto: TvTrøndelag

TIPS TVTRØNDELAG (25.april)
Vi vil gjerne lage gode RBK- magasin, og til det trenger vi DIN hjelp. Gi oss et hint om reportasjer vi kan lage, gjerne med spennende intervjuobjekter som på en eller annen måte er opptatt av Rosenborg. Send oss en mail, eller ring TVTrøndelag på 73 92 40 40. Spør etter Odd Rune eller Ørnulf.

 

Programleder:
Odd Rune Wolden.

 MER RBK- STOFF?
For løpende oppdatering av RBK- nyheter anbefaler vi klubbens offisielle hjemmesider www.rbk.no, eller supporternes meget fyldige sider www.kjernen.com.


Dessuten kan du til enhver tid se sendingene på internett, enten her på våre hjemmesider www.tvtrondelag.no eller via www.adressa.no.


 

 


TVTrøndelag AS, Fjordgata 1, 7010 TRONDHEIM, tlf.: 73 92 40 40
utviklet av Ole Anders Dahle, © 2001


Si din mening
 
 
Konkurranser:
 
Ukens konkurranse
Vinnere
RBK Billetter
Ønsker du billetter til hjemmekamp ?
SMS: Skriv TVT Billett til 1986
Eller bruk dette skjemaet:
Følg sendingene:
 
17.30
19.30
23.15
 
Kontakt Oss !