Tips oss !
02270
 
Uke
Ma
Ti
On
To
Fr
1
       
6
7
2
9
3
 
 
TVT på nett
 
 
Blinksider
 
 
Programmer
 
 
Om TvTrøndelag
 
 
Markedsavd
 
 
Lokale Nyheter


Les de siste
nyhetene på Adressa.no


Verdalingen
 
Redaktør

 

TVTrøndelag er en nyhetsbasert TV-kanal. Vi lager stoff for og med trøndere. I tillegg til å ta oss inn via vanlig TV-antenne kan du, når du vil og hvor du vil, ta oss inn via internett.

Aktuelt Trøndelag er navnet på vår hovedsending, som i tillegg til siste nytt inneholder sport, værmelding, og variert magasinstoff. Programmet går direkte klokka 17.30, og sendes i reprise 18. 30 og cirka klokka 23.15. Dersom det skjer dramatiske nyheter på kveldstid oppdaterer vi selvfølgelig kveldssendingene våre.

Vi starter alltid med de siste nyheter fra vår region, og målet vårt er å ta opp stoff som engasjerer og opptar trøndere. TVTrøndelag tar sin samfunnsoppgave på alvor, og forsøker å stille spørsmål ved ting som skjer rundt oss; politiske beslutninger og vedtak, men også de konsekvenser dette får for folk flest. Like viktig det å speile alt det postive som skjer.

Vår stab arbeider hver dag med dagsaktuelle saker. Mange av disse kan du se igjen på på TVNorge sine riksnyheter "Aktuelt", som sendes klokka 18 og 22.30

"Magasinet" forsker å gå bak nyhetene, og inneholder gjerne litt lengre reportasjer med featurepreg. Herunder aktualiteter innen et vist spekter; personer som merker seg ut i nyhetsbildet eller gjør uvanlige ting. Dette er også plassen for kulturstoff; teater, film, musikk m.m.

Annenhver tirsdag sender vi vårt eget Trafikkmagasin

TVTrøndelag byr på daglige sportsnyheter, hvor vi forsøker å dekke både topp- og breddeidrett. Vi følger selvfølgelig tett på alt som skjer rundt Rosenborg, men har også egne RBK- magasin i tilknyting til hjemmekampene.
 

I tillegg har vi oppdatert værvarsel hver dag Værdataene for Trøndelag får vi hver dag fra Det Norske meterologiske Institutt, og de tilpasses og presenteres slik at våre seere skal få et så godt og lokalt værvarsel som mulig.

All tekst: Odd Rune Wolden
 
 
TVTrøndelag AS, Industriveien 13, HEIMDAL, tlf.: 93 42 68 02. Nettstedet er utviklet av W e b k o m p @ n i e t , © 2003